sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Reima kulttuuripääkaupungissa

Reima tykkäsi lihavista naisista. Ikävä kyllä hänen asuinpaikkakunnallaan Loimaalla ei ollut vapaana kuin yksi Mervi mutta häntä riskit saviseudun pojat piirittivät niin ettei hintelä Reima päässyt lähellekään. Käynkö nyt avioliittoon vihittyjen kimppuun vai lähdenkö Galaxiin mietti Reima tuskaisena.  
Kyllä taidan mennä Galaksiin päätti Reima ja polkaisi Datsunin liikkeelle. Tämä oli Reimalle jo kuudes Datsun mutta  ensimmäistä  sata aataan hän yhä muisteli kaiholla. Sain sentään kerran Tuiren Datsuniin mietiskeli Reima hartaana lähestyessään kulttuuripääkaupunkia.
Parkkipaikkaa ei tahtonut löytyä ja lopuksi Reiman oli pantava Datsun Kaskenmäkeen vaikka häntä lakeuden poikana jyrkkä mäki kammotti. On vissiin vähän aikaista vielä tuumi Reima, otanpa parit kaljat tuossa Uudessa Apteekissa, harvinaisen räkälän tapainen paikka kyllä taitaa olla joku alamaailman paikka meinasi Reima, olihan heti ovella vastassa mustaan pitkään nahkatakkiin pukeutunut irstaan näköinen Reijo.
Melkoista pälätystä täällä Turussa tuumasi Reima lipittäessään porilaistaan alkuillan tungoksessa. Vaan ei näy lihavia naisia luulisi niitä sentään kulttuuripääkaupungissa olevan pohdiskeli Reima.
Voisi tästä pikku hiljaa siirtyä Galaxiin lipsahti Reimalta ihan ääneen. Häh mikä vika Apteekissa kuului viereltä ja kas toiselle puolelle oli ihan huomaamatta ilmestynyt aito paksukainen Annikki.
Saanko kysyä neidin nimeä ensin pyyteli Reima no Annikkihan mie tuli vastaus kuin pyssyn suusta vaikka on sanottava, että kyllä tytön suuvärkki oli aika isoa kaliiberia.
Astuisitko Datsuniini kysyi Reima suorapuheisena miehenä, tottahan toki kuiskasi Annikki lupaavasti. Kyllä kannatti tulla kulttuuripääkaupunkiin mietti Reima tarjotessaan käsivartensa Annikille.
Kyllä varmaan mennään meille kysyi Reima, näet sitten heti missä asutaan. Juu ilman muuta myönteli Annikki eikä aikaakaan kun oltiin Loimaalla ja heti maanantaina mentiin vihille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti